Beseda s Monikou Hoření

Z iniciativy Levicového klubu žen se v úterý 23.6.2015 na OV KSČM Prostějov uskutečnila beseda s redaktorkou Haló novin Monikou Hoření.

STANOVISKO ÚV KSČM: KSČM odmítá šíření xenofobie, je pro rovnováhu solidarity a odpovědnosti

STANOVISKO KSČM: Stanovisko Ústředního výboru KSČM, schválené na jeho 15. schůzi dne 20. 6., k šíření xenofobie.

Rozloučení s olympijským medailistou Otokarem Hořínkem

Nečekaná a smutná zpráva zasáhla v pondělí 8. června Prostějov. Ve věku 86 let zemřel čestný občan města Prostějova a stříbrný medailista olympijských her 1956 v Melbourne Otokar Hořínek. Narodil se 12. května 1929 v Prostějově v Drozdovicích. Celý život zasvětil jako závodník a trenér střeleckému sportu. Od roku 1948 byl Otokar Hořínek nepřetržitě členem KSČ a po roce 1990 členem KSČM.

Výšlap na Kosíř

ZO KSČM mladých Prostějov zve na 3. ročník VÝŠLAPU NA KOSÍŘ, který se koná v sobotu 27.6.2015.

Rekondiční léčebné procedury seniorů

Levicový klub žen pořádá v letošním roce pro své členky léčebné rekondiční pobyty v lázních Skalka.

STANOVISKO VV ÚV KSČM: K jednorázovému příspěvku důchodcům

Stanovisko Výkonného výboru ÚV KSČM, schválené na jeho 35. schůzi dne 12. 6., k jednorázovému příspěvku důchodcům.

STANOVISKO VV ÚV KSČM: Služební zákon má řadu nedostatků a nahrává

STANOVISKO KSČM: Stanovisko Výkonného výboru ÚV KSČM, schválené na jeho 35. schůzi dne 12. 6., ke služebnímu zákonu.

Návštěva kubánského diplomata v Prostějově

Dne 4.6.2015 navštívila kubánská delegace včele s chargé d'affaires Kubánské republiky - Félixem Andrésem León Carballo s manželkou Raisou; Angelem Gustavem Suárezem Cordero, konzulem velvyslanectví a doprovodem město Prostějov.

Odešel Otokar Hořínek

Nedlouho po svých narozeninách zemřel ve věku 86 let olympionik, někdejší čs. reprezentant a trenér, který celý život zasvětil střeleckému sportu, zasloužilý mistr sportu Otokar Hořínek.

Létající rabín se konečně probudil. Ve vhodnou chvíli.

Abych předešel nedorozumění, řeknu rovnou, že řeč bude o prostějovské hudební skupině. Ano té, která byla před šesti lety oceněna prestižní cenou města Prostějova a kterou s patřičným ideologickým komentářem před pár dny městu vrátila.