Předvolební kampaň KSČM v Olomouckém kraji vstupuje do další fáze

20. 9. 2017

KSČM v Olomouckém kraji zahájila v sobotu 2. září 2017 ostrou předvolební kampaň před volbami do Poslanecké sněmovny PČR, které se budou konat ve dnech 20. – 21. 10. 2017. S kandidáty KSČM je možné se setkat a diskutovat každý den v ulicích měst a obcí Olomouckého kraje v rámci jejich kontaktní kampaně s voliči.

V sobotu 23. září 2017 se pak uskuteční hlavní, celokrajský předvolební mítink KSČM v Olomouckém kraji, ten se bude jako již tradičně konat na Přerovské laguně. Na něm by kromě lídra kandidátky KSČM v Olomouckém kraji, poslance PS PČR Alexandra Černého měla být přítomna i dvojka na kandidátce a další poslanec za KSČM v PS PČR Josef Nekl. Spolu s nimi budou připraveni odpovídat na dotazy spoluobčanů i novinářů také další kandidáti KSČM pro volby do PS PČR v roce 2017 ze všech okresů Olomouckého kraje mezi nimi Tereza Lišková (3. na kandidátce pro volby do PS PČR), Vladimír Urbánek (4.) a Ludvík Šulda (5.).

Oficiální zahájení programu je připraveno od 13:00 hod, ale již v 10:00 se uskuteční VII. ročník turnaje o putovní pohár KV KSČM v nohejbalu dvojic.

Pro děti i dospělé bude připraven bohatý doprovodný program.

V Olomouci dne 20. 9. 2017

Zdroj: